Welkom bij Henri Willig

Henri Willig is een snel groeiende, onafhankelijke kaasmaker, exporteur en retailer die sinds 1974 succesvol is met zijn onderscheidende kazen. Henri Willig kent met zijn merken Hooidammer, Polderkaas en Henri Willig een sterke positie in de nationale en internationale markt voor Hollandse kaas- en biologische kaasspecialiteiten. De totale organisatie omvat twee kaasmakerijen, drie kaasboerderijen en diverse authentieke hoevewinkels en Cheese & More by Henri Willig winkels waar ruim 500 medewerkers dagelijks al hun kennis, energie en passie inzetten om onze klanten over de hele wereld te bedienen en om kaasliefhebbers te laten genieten van onze onderscheidende en (h)eerlijke speciaalkazen.

De manier hoe wij binnen Henri Willig met elkaar omgaan is gebaseerd op de waarden Professionaliteit, Respect, Eerlijkheid en Teamwork, oftewel PRET. Continue bekijkt onze organisatie hoe wij ons kunnen verbeteren op deze onderdelen zodat Henri Willig voor al haar werknemers een prettige en inspirerende werkplek biedt en blijft bieden in de toekomst. Iedereen maakt het verschil bij Henri Willig!

Goed werkgeverschap
De groei die we sinds onze oprichting hebben doorgemaakt danken we aan een goede wisselwerking tussen directie, management en werknemers. Wij streven ernaar elkaar te versterken en met hetzelfde doel voor ogen verder te groeien. Hierbij zien we een belangrijke rol weggelegd voor de Ondernemingsraad en de Personeelsvereniging. Dankzij de Henri Willig Academy kunnen onze medewerkers hun talent verder ontwikkelen en deze inzetten voor de organisatie. Een eerlijk personeelsbeleid, veilige arbeidsomstandigheden en prima secundaire arbeidsvoorwaarden geven verder invulling aan onze wil een goed werkgever te zijn.

Henri Willig is altijd op zoek naar talent voor onze verschillende afdelingen.

  Klik hier voor de actuele vacatures bij Henri Willig
  Klik hier voor informatie over de verschillende afdelingen van Henri Willig

Daarnaast zijn wij voor veel vakgebieden een Erkend Leerbedrijf, dus ook als je student bent is Henri Willig een goed startpunt van je carrière.

Word jij ook onderdeel van onze Cheese Family?

 

 

Henri Willig Ondernemingsraad

De Ondernemingsraad is er voor om vanuit een gezamenlijke betrokkenheid belangrijke kennis, ervaringen, meningen en ideeën te leveren vanuit de verschillende werkvelden van ons bedrijf. Met een open instelling nemen we deze informatie als waardevolle basis mee in onze besluiten.

Henri Willig Personeelsvereniging

Personeelsvereniging dient als sociaal platform vanuit waar bijvoorbeeld feesten worden georganiseerd.

Henri Willig Academy

Henri Willig hecht er grote waarde aan om haar medewerkers blijvend te laten ontwikkelen. Zij zijn immers een belangrijke factor in het succes van onze organisatie. Binnen de eigen Henri Willig Academy worden diverse trainingen en opleidingen aangeboden om de talenten van onze medewerkers verder te versterken. Hierdoor kan de medewerker verantwoordelijkheid dragen voor de gestelde doelen binnen zijn of haar functie en een goede bijdrage leveren aan de doelen van de organisatie en zijn of haar eigen ontwikkeling, lees verder..

Volg Henri Willig op social media #passion #traditionally #dutch #cheese

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wij staan achter onze boeren. We stand by our farmers.

Een bericht gedeeld door Henri Willig Kaas (@henriwillig) op